american-football

Američki fudbal

Uživo

Predstojeći događaji

Lige

Kladite se na Američki fudbal i pobedite na Primobet-u

Ovde ste da uživate u najboljim kvotama/množiteljima na Američki fudbal u Primobet-u, jednoj od najvećih kladionica u Srbiji sa ogromnom ponudom. Kao što znate, Američki fudbal je jedan od naših najvećih sportova, a mi nudimo množioce za svaku utakmicu, bilo da je reč o Konferenciji ili Super Bowl-u. Zato smo poslednjih godina dosledno delili neke od najvećih Super Bowl množitelja i najsvestranijih rekvizita i nastavit ćemo istim tempom.

...

Možete biti među hiljadama igrača širom Srbije koji imaju koristi od naših ponuda u ovom sportu i istovremeno dobijate super bonuse. Štaviše, ovde nudimo kompletan pregled Američkog fudbala, uključujući strategije za povećanje šansi za pobedu i kako da maksimalno iskoristite naše savete. Nastavite čitati i saznajte sve.

Američki fudbal Srbija i sportski bonus dobrodošlice

Započnite svoje putovanje na najbolji mogući način tako što ćete maksimalno iskoristiti našu bogatu promociju besplatnog klađenja i comboboost-ove. Ove specijalne ponude čine vaše iskustvo klađenja na Američki Fudbal mnogo lakšim, jer povećavaju vaše šanse za pobedu bez trošenja novca. Pogledajte različite promocije koje možete iskoristiti prilikom prijavljivanja kod nas.

Bonus dobrodošlice: Zgrabite ponudu dobrodošlice od 50% do 35.000 RSD koristeći kod POBEDA. Važno je da unesete ovu kombinaciju u odgovarajuće polje prilikom uplate novca na svoj nalog. Zbog uslova za povrat, potrebno je da na svoj račun uplatite 70.000 RSD da biste preuzeli celu promociju. Manji depoziti će takođe pokrenuti promotivnu akciju dobrodošlice, isporučujući polovinu njihove vrednosti u formi besplatnog novca.

Ovu promociju možete iskoristiti za događaje pre meča i događaje uživo, pa čak i da kreirate pojedinačne ili kombinovane opklade. Međutim, uverite se da su svi množitelji u opsegu od 1.01 do 2.00 da bi promocija bila aktivna. Ako tiket bude dobitan, samo dobici će biti dostupni jer je ova promocija OnlyWin tipa. Imate tri dana da je iskoristite pre isteka. Zato budite spremni za klađenje koje će vam omogućiti da osvojite veliku pobedu.

Comboboost-ovi dobrodošlice: Spremni ste da uživate u fantastičnom comboboost-u sa prvim tiketom koji napravite. Možete imati koristi od čak 5.00 dodatih kvota na vaš kombinovani tiket, značajno povećavajući vaš ukupni akumulator. Međutim, samo množitelji od najmanje 1.30 moraju biti na vašoj listi. Pored toga, trebalo bi da imate najmanje 3 različita događaja da biste aktivirali comboboost. Naša tabela ispod pokazuje kako boost funkcioniše.


Broj događajaDodatni množitelji (Comboboost-ovi)
3 to 41.20
5 to 61.40
7 to 91.50
10 to 111.70
12 to 142.00
15 to 192.50
20 to 293.00
30 ili više5.00

Klađenje na Američki fudbal na Primobet-u

Da biste dobili bonuse dobrodošlice i počeli da ulažete, morate da ispunite neke uslove. Ovde ističemo jednostavne korake koje trebate preduzeti.

  1. Posetite našu zvaničnu Primobet veb stranicu ili instalirajte mobilnu aplikaciju na svoj iOS ili Android uređaj.
  2. Kliknite na meni za registraciju da biste se registrovali. Obavezno unesite svoje ime, datum rođenja i druge bitne detalje, uključujući aktivnu e-mejl adresu i lozinku. Takođe, verifikujte svoj nalog da biste postali potvrđeni igrač.
  3. Uplatite na svoj račun najmanje 500 RSD da biste iskoristili naš veliki paket dobrodošlice. Znate i sami, što više uložite, vaša novčana nagrada će biti veća.
  4. Idite u naš odeljak Američki Fudbal uživo i istražite različite događaje, tržišta i množitelje koji su dostupni. Videćete predstojeće utakmice zakazane do nedelju dana unapred sa već pripremljenim kvotama. Uložite onoliko opklada koliko želite.
  5. Možete kreirati pojedinačni ili kombinovani tiket. Ako ispunite zahteve o kojima je bilo reči u prethodnom naslovu, kasnije ćete uživati u Comboboost-ovima.
  6. Finansirajte svoj tiket. Programirani kalkulator će odmah izračunati vaš očekivani dobitak.
  7. Sačekajte ishod svog tiketa.
  8. Nastavite sa klađenjem koliko god želite i budite spremni da maksimizirate besplatne opklade kako budu dolazile.

Američki fudbal i vrste opklada

Američki Fudbal nudi mnogo opcija za klađenje koje možete istražiti da biste dobili šansu za veliku pobedu. Nudimo veliku raznovrsnost u našim ponudama, donoseći neke od najuzbudljivijih ponuda za one koji žele više od standardnih opcija za klađenje. Pogledajte neke od najpopularnijih opklada koje vam ovaj sport donosi.

  • Pobednik utakmice: Predviđanje koji će tim pobediti na utakmici. Svaki takmičarski tim će imati svoje specifične množitelje na koje se možete kladiti.
  • Raspon poena: Možete se kladiti na tim (favorita) da pobedi u igri sa određenom razlikom poena. Ako tim ne uspe ili pobedi ali sa manjom razlikom, tiket propada. Suprotno tome, možete takođe da se kladite na autsajdera da neće izgubiti sa određenom razlikom poena.
  • Ukupno (više/manje): Predviđanje da će ukupan rezultat utakmice premašiti (više) ili neće dostići (manje) unapred određeni broj koji ova kladionica postavlja.
  • Propozicije: Sa ovim, možete da se kladite na određene događaje koji ne moraju nužno imati uticaj na ukupan ishod igre. Popularne opcije uključuju koji tim postiže prvi touchdown, koji igrači postižu prvi touchdown i koliki bi bio ukupan broj pređenih jardi određenog kvoterbeka.
  • Sezonske: Ovo podrazumeva predviđanje šta će određeni turnir, sezona ili takmičenje imati pre nego što počne. Često uključuje predviđanje koji će tim osvojiti konferencijsko prvenstvo ili Super Bowl, ili koji igrači će biti MVP. Postoji mnogo sezonskih opklada koje treba razmotriti na određenom turniru. Pa pazite na njih.
  • Uzivo: Ovo su posebne opcije opklada koje su dostupne za tekuće utakmice. To su u osnovi slični ishodi na koje možete da se kladite pre početka utakmice. Međutim, ovog puta dostupne opcije su ograničene, sa različitim kvotama koje variraju u zavisnosti od utakmice koja je u toku. Između ostalog, možete se kladiti na to koji će tim pobediti u meču koji je u toku ili ko će postići sledeći touchdown.
  • Četvrtina i poluvreme: Ovo su opklade čiji se ishodi određuju na kraju četvrtine ili poluvremena utakmice.

Važne strategije koje trebate usvojiti prilikom klađenja na Američki fudbal

Da biste povećali svoje šanse za pobedu prilikom klađenja na Američki fudbal, vredno je primeniti nekoliko strategija. Mi želimo da ostvarite pobedu i rado vam pružamo korisne strategije. Pogledajte sledeće savete koji vam mogu povećati šanse za pobedu.

  1. Proverite ranije direktne rezultate timova koji se suočavaju da biste doneli informisaniju odluku. Uzmite u obzir faktore kao što su ukupan broj golova postignutih na nedavnim susretima, pobedničku statistiku i tim boljeg kvaliteta. Ove činjenice mogu pomoći u određivanju vrste opklade.
  2. Pokušajte se fokusirati na opklade na četvrtinu i poluvreme. Kroz ove opcije možete iskoristiti velike kvote, u zavisnosti od putanje same igre.
  3. Ciljanje opklada uživo je definitivno dobra ideja, jer možete pronaći zanimljive množitelje koji su realno ostvarivi. U stvari, preporučujemo vam da uvek odvojite budžet za ponude uživo, jer ćete se možda iznenaditi koliko impresivne mogu biti.
  4. Pokušajte da maksimalno iskoristite predviđanja i analizu pre utakmice koje nude profesionalne platforme za predviđanje. Ovi uvidi su često vredni toga jer vam pomažu da donesete bolje odluke.
  5. Maksimalno iskoristite naše različite bonus ponude koje će vam pomoći u finansiranju vašeg tiketa. Bonusi su realna sredstva za osvajanje pravog novca bez trošenja vašeg novca. Besplatne opklade, comboboost-ovi i nedeljni povrat novca su promocije koje možete iskoristiti dok se kockate sa nama.

Uložite svoje opklade na Američki fudbal i ostvarite najbolje kvote na Primobet-u

Američki fudbal ostaje jedna od najvećih atrakcija u oblasti sportskog klađenje u većini delova sveta. Primobet je svestan uticaja sporta, zato vam pružamo najbolja tržišta. Kada igrate sa nama, možete očekivati da ćete pronaći najizdašnije kvote, bilo da više volite opklade pre meča ili opklade uživo.

U Primobetu je lako pronaći sve naše dnevne događaje za ovaj sport. Potrebno je samo da se registrujete i otvorite naš prozor za Američki fudbal. Čeka vas mnogo događaja i množitelja, uključujući predstojeće utakmice. Ne oklevajte da istražite različite podkataloge da biste pronašli više događaja i više opcija.

Ova sportska kladionica ima za cilj da obezbedi inkluzivno i sveobuhvatno klađenje na Američki fudbal. Svaka kvota je obećavajuća, gest koji nećete naći na drugim sajtovima. Igrajte sa nama već danas i uživajte u vrhunskom kockanju na platformi koja se može pohvaliti državnom licencom i redovno ažuriranim revizijama.